Preselite se sa nama lako

Po nekim statističkim podacima čovek bar jednom u životu promeni mesto prebivališta. Nivo stresa koji izaziva selidba poredi se sa požarom ili nekom drugom katastrofom koja vas može iznenada zadesiti. Dobra stvar je što vi imate mogućnost da angažujete nas i da na taj način se preselite bez ikakvih problema a nivo stresa ipak bude minimalan. Prvo što treba da uradite kada planirate selidbe je da obavezno pozovete agenciju koja vrši besplatnu procenu selidbe, i da pre nego što počne utovar stvari i prevoz stvari dogovorite tačnu cenu selidbe. Zašto? Mnoge agencije za selidbe i prevoz na svojim sajtovima stavljaju niže cene selidbe i prevoza i na taj način privlače mušterija, akasnije kada selidba već odmakne, dodatno povećavaju cenu selidbe, kada nemate mogućnost da odustanete. Zato je najbolje da obavezno uradite procenu selidbe i dogovorite cenu koja je fiksna i neće se menjati kako se selidba zahuktava.

Da bi sve prošlo dobro i onako kako treba važno je da se sve dobro isplanira, a vi da već izvršite neke pripreme za prelazak na novu adresu.

Pripreme za selidbe

  • Dan kada se dogovorimo za selidbe pokušajte, odnosno morate obezbediti što bolje parking mesto kako bi lagano utovarili stvari bez obzira da li izvodimo selidbe kamionom ili kombijem
  • Obratite pažnju na nameštaj koji imate da li može da izađe bez problema na vrata i spusti se niz hodnik, da li će biti potrebno da se razmontira i montira ponovo u vašem novom stanu
  • Ako vam je stalo do vaših stvari ( a naravno da jeste) onda nemojte štedeti na materijalu za zaštitu i pakovanje
  • Pišite na kutijama šta je u njima i kojoj sobi se raspakuju, lomljive stvari posebno označite i odvojte ih
  • Kartonske kutije za pakovanje su najpogodnije za sve vrste stvari, teže kutije uvek idu na dno, a lakše na vrh
  • Svoje lične stvari pakujte uvek sami i odvojte ih posebno, nek će vam odmah trebati čim se preselite (dokumenta, novac, lekovi, ključevi i slično)
  • Ako razmišljate o selidbi na vreme, treba pre da završite prebacivanje telefonskog broja, kablovske televizije, interneta i slično kako bi sve spremno bilo od prvog dana

Dobro organizovane selidbe i planirane selidbe se uvek završe na vreme bez problema, a uz izbor prave agencije za selidbe, odnosno nas, bez oštećenja, lomova i dodatnih komplikacija, uz minimalnu dozu stresa.

Autor: selidbe-prevoz

Ivan je iskusan u organizovanju selidbi. Višegodišnje iskustvo u planiranju i rukovođenjem selidbi garantuje Vam selidbe bez stresa i problema.