Kombi prevoz i kamionski prevoz stvari i robe

Osim selidbe koja je naša glavna delatnost postoji i mogućnost kombi prevoza stvari ili kamionski prevoz stvari. Imate i mogućnost najam kombija sa vozačem, ili iznajmljivanje kombija ili kamiona. U principu sve to dođe na isto. Vi ste planirali selidbu i planirate da prođete jeftinije, treba vam samo kombi ili kamion u zavisnosti od veličine i broja stvari koje imate. Angažovaćete radnu snagu da izvrši utovar i istovar vaših stvari, naš je samo prevoz stvari sa jednog mesta na drugo. Potrebno je da nas pozovete da se dogovorimo samo oko detalja, naš vozač će vas uvek čekati na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme.

Ko su najčešće korisnici ove naše usluge, prevoza robe i stvari? Pored klijenta koji sami organizuju svoje selidbe pa im je samo potreban kombi prevoz stvari, često nam se javljaju ljudi koji kupuju namestaj u salonima namestaja ili prodavnicama bele tehnika pa im je potreban prevoz kućnih aparata.

Ako vam treba bilo kakva vrsta kombi ili kamionskog prevoza stvari i ostale robe na raspolaganju smo vam 24 sata svih 7 dana u nedelji.

Autor: selidbe-prevoz

Ivan je iskusan u organizovanju selidbi. Višegodišnje iskustvo u planiranju i rukovođenjem selidbi garantuje Vam selidbe bez stresa i problema.