Besplatan odvoz starog namestaja i nepotrebnih stvari

U toku svake selidbe iz iskustva već dobro znamo, pojavi se uvek neki takozvani višak, odnosno nepotrebne stvari ili stari namestaj koji vam više nije potreban. Neka vas to ne brine naša agencija za prevoz i selidbe radi besplatan odvoz starog namestaja i odvoz nepotrebnih stvari na deponiju. Eto vidite i za to ima rešenje, saradnja sa nama će vam se višestruko isplatiti sem što imamo najpovoljnije cene selidbe i prevoza, mi nudimo i besplatan prevoz nepotrebnih stvari.

Kada već budete pakovali svoje stvari, sve stvari koje vam ne trebaju odložite ih sa strane, selidba je idealna prilika da se otarasite vaših bespotrebnih stvari. I još jednom da napomenemo mi ćemo vam sve to besplatno da prevezemo (stari nameštaj, kućne aparate, sve vrste nepotrebnih stvari). Ako imate podrum u zgradi, prilika je da se i odatle sve nepotrebne stvari izbace i odvezu na deponiju.

Na taj način mi dajemo svoj doprinos očuvanju čovekove životne sredine.

Selidbe sa nama su bez stresa, po najpovoljnijim cenama!

Autor: selidbe-prevoz

Ivan je iskusan u organizovanju selidbi. Višegodišnje iskustvo u planiranju i rukovođenjem selidbi garantuje Vam selidbe bez stresa i problema.