Kombi prevoz i kamionski prevoz

U svom voznom parku imamo vozila za kombi prevoz i kamionski prevoz nosivosti od 1 tone do 10 tona. U zavisnosti od količine stvari i robe za prevoz biramo adekvatno vozilo. Prednost uvek dajemo manjim vozilima za kombi prevoz Beograd jer se sa njima lakše probijamo kroz gužve u saobraćaju u Beogradu, lakše parkiramo i imamo dozvolu za saobraćanje po celom gradu. Kamionski prevoz kamionima sa utovarnom rampom koji imaju slične osobine kao i kombi takođe zujimo po gradu i na vreme vršimo kamionski prevoz robe i stvari. Prevoz organizujemo sa radnom snagom za utovar ili istovar, odnosno ako vam je samo potreban prevoz iznajmljivanje kombija sa vozačem.

Selidbe kombijem i selidbe kamionom Beograd

kamionski-prevozNaša primarna delatnost su selidbe kombijem i selidbe kamionom na teritoriji Beograd, ali i cele Srbije. Selidbe u/iz inostranstva u potpunosti organizujemo kompletno sa papirologijom. Naša vozila su specijalno pripremljena za selidbe, imaju prostor koji je zaštićen kako se vaše stvari ne bi oštetile u toku transporta. Unutrašnjost naših vozila je čista i uvek spremna za prevoz stvari, vozila ispravna i redovno se servisiraju. Za međugradski prevoz ili prevoz po Srbiji postoji mogućnost popusta ako se javite u pravom trenutku i „ubodete“ povrtanu turu. Tako možete da uštedite i dobijete jeftine cene prevoza. Kontaktirajte nas na vreme i uštedite.

Usluge kombi i kamionskog prevoza

  • kombi prevoz stvari po Beogradu
  • selidbe kombijem
  • selidbe kamionom
  • prevoz svih vrsta robe, paletne, komadne, pakete
  • selidbe firmi
  • isporuka kupljene robe na kućnu adresu
  • iznajmljivanje kombija ili kamiona sa vozačem

Kontaktirajte nas za sve vrste usluge kombi prevoza i kamionskog preovaza u Beogradu, teritiriji cele Srbije i međunarodnom transportu. Cene prevoza kamionom i kombijem su najpovoljnije, a imate mogućnosti za dodatne popuste kao stalna mušterija ili ako pogodite trenutak kada imamo povratnu turu koja će vam odgovarati.