Besplatna procena selidbe

Usluga koja će vam pomoći da tačno ili što preciznije odredimo cenu vaše selidbe. Potrebno je da što tačnije popunite svoje podatke vezane za selidbu kako bi utvrdili koliko je vremena potrebno da bi se obavila selidba. Na osnovu količine vaših stvari, spratnosti objekta, prilazima, liftovima i slično, vašeg učešća u selidbi utvrdićemo cenu selidbe i datum kada ćemo vas preseliti. Izbegavamo dogovor telefonom, jer želimo na licu mesta da utvrdimo postojeće stanje, upoznamo se i dogovorimo. Takođe možete odmah popuniti formular za procenu selidbe, gde možete dobiti cenu koja je informativnog karaktera, inače tačna cena selidbe se može utvrditi na licu mesta.

Moramo odrediti koliko ljudi učestvuje u selidbi da li potrebna kobi selidba ili selidba kamionom, ako je veći stan i veći broj stvari u pitanju.

Mnogo je agencija za selidbe, ali selidbe sa nama su mnogo lakše – kontaktirajte nas za besplatnu procenu selidbe.

Formular za besplatnu procenu selidbe:

[contact-form to=’ignjatovicivan0@gmail.com’ subject=’besplatna procena selidbe’][contact-field label=’Ime i prezime’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Broj telefona’ type=’text’/][contact-field label=’Adresa sa koje se selite’ type=’text’/][contact-field label=’Adresa na koju se selite’ type=’text’/][contact-field label=’Datum kada planirate selidbu’ type=’text’/][contact-field label=’Popis stvari koje se sele’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]